• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Witgoedverhuur voor bedrijven

Een A-kwaliteit witgoedapparaat is een kostbare investering, zeker als je er meerdere nodig hebt. Wasmachine huren Enschede biedt voordelig verhuur aan van witgoed apparaten voor de zakelijke markt. Voor nog geen tientje per maand huur je al een wasmachine welke geleverd, geïnstalleerd en onderhouden wordt. In tegenstelling tot de aanschaf van een nieuw witgoed apparaat hoef je dus niet een appart contract af te sluiten met een bedrijf voor het onderhouden van je witgoedapparaten, of te betalen in het geval van een storing of een defect.

Zakelijk huren witgoed apparaat

 

Witgoedapparatuur huren: voordelig met veel voordelen

Het huren van een wasmachine doe je al voor nog geen tientje per maand. En in het geval je meerdere witgoedapparaten bij ons huurt, rekenen we een aangepast tarief en ben je dus nog goedkoper uit. Een bijkomend voordeel is dat je er verder geen omkijken naar hebt. Alles wordt geregeld door één en dezelfde partij. Zo komen we bij je langs voor periodiek onderhoud en kun je ons 24/7 bereiken in het geval van storing.

Zakelijk huren witgoed apparaat

 

Levertijden van je gehuurde witgoedapparaat

Liever vandaag dan morgen? De meeste mensen die iets bestellen ontvangen het product het liefst zo snel mogelijk. Zaken worden in veel gevallen op het laatste moment pas geregeld. Weken moeten wachten is geen optie. Gelukkig heeft Wasmachine huren Enschede een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Tevens zit de levering bij de huurprijs inbegrepen evenals de montage.

Ook als de witgoedapparaten op een andere etage geplaatst moeten worden is dat geen probleem, dankzij onze flexibele en sterke service medewerkers.

Zakelijk huren witgoed apparaat

 

 

Vraag direct een offerte aan