• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Wie zijn wij

Ronald, eigenaar
Sinds 1 januari 2015 ben ik mede eigenaar van Wasmachinehuren.nl. Samen met mijn collega Dirk Jan ben ik verantwoordelijk voor de administratie en planning van Wasmachinehuren.nl.

Ik heb een afgeronde bachelor opleiding bedrijfseconomie welke ik heb gehaald aan de Hanzehogeschool. Tijdens mijn studietijd ben ik aanraking gekomen met Wasmachinehuren.nl, doordat ik zelf gebruik heb gemaakt van onze service. Doordat ik veel positieve reacties heb ontvangen over onze service en producten hebben wij begin 2016 besloten niet alleen in Groningen apparaten te verhuren, maar zijn wij ons concept landelijk gaat uitrollen. Waar je dus ook woont in Nederland als student, bel ons op en wij regelen de geschikte wasautomaat, droger, koelkast, vaatwasser of gasfornuis voor jouw situatie.


Sander, monteur
Ik werk sinds juli van 2017 als monteur voor Wasmachinehuren.nl. Voordat ik als monteur aan de slag ben gegaan heb ik jarenlang in de beveiliging gewerkt bij onder andere de Topshelf in Groningen.

Mijn interesse in techniek heb ik al van jongs af aan. Door deze interesse ben ik zelf begonnen met het repareren van wasmachines en nu mag ik dat doen voor Wasmachinehuren.nl.

Mocht je dus een probleem hebben bel ons op en ik of mijn collega komt bij je langs om je probleem op te lossen.