• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Wasmachine huren Enschede

Als student elke week met je plunjezak vol smerige was naar het ouderlijk huis? Het is alles behalve ideaal wanneer jouw studentenhuis niet over een wasmachine beschikt. Als student heb je vaak niet de middelen om een wasmachine aan te schaffen. Gelukkig hoeft dat ook helemaal niet. Je kunt een wasmachine huren bij onze wasmachine verhuur Enschede. Speciaal voor studenten hebben wij wasmachine te huur. 

Huur een wasmachine extra voordelig per maand 

Een wasmachine aanschaffen kost al gauw honderden euro's. Een wasmachine huren Enschede kan bij ons al voor minder dan tien euro per maand! Wij bieden verschillende wasmachines aan en je kunt uit het assortiment een geschikte vinden voor jullie studentenwoning. Kies een wasmachine met de juiste aansluiting, gewicht en toerental. Al voor een klein bedrag per maand kun je gewoon thuis jouw kleren wassen. 

Goedkoper samen huren van een wasmachine

Een tientje per maand is natuurlijk al geen geld, maar moet je nagaan als je de kosten met je huisgenoten deelt. Wasmachine huren Enschede kost je dan maar een paar euro per maand. Ga je na jouw studie verhuizen? Dan kun je het huurcontract zonder problemen op naam van een huisgenoot laten zetten. Hoe langer je huurt, des te voordeliger jouw maandcontract wordt. Als wasmachine verhuur Enschede zorgen wij voor de installatie en helpen wij wanneer er problemen zijn met de wasmachine. 

Wil je meer weten over het huren van een wasmachine? Alles over wasmachine huren Enschede vind je op onze website. Neem direct contact met ons op online of per telefoon. Een wasje draaien in jouw studentenhuis? Dat kan eenvoudig met een huurcontract voor een wasmachine voor studenten in Enschede.