• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Wasdroger huren Enschede

Weg met dan drooghek uit de studentenkamer. Wil jij droge was als student? Huur dan voor nog geen 10 euro per maand een wasdroger. Wasdrogers huren Enschede is extra voordelig voor studenten. Wij regelen de aansluiting en het onderhoud en je hebt er verder geen omkijken meer naar. Geniet altijd van schone en droge was in jouw eigen studentenhuis. 

Erg voordelig 

Het aanschaffen van een eigen wasdroger kost al gauw een paar honderd euro. Als student kun je dat natuurlijk niet zomaar missen. Met een voordelig huurcontract kan iedere student een wasdroger huren Enschede voor in huis. Deel de kosten met jouw huisgenoten en geniet zo voor maar een paar euro per maand van een wasdroger in huis. Wij regelen de aansluiting en zorgen voor het onderhoud. Ga je verhuizen? Dan kun je zeer eenvoudig het huurcontract op naam van een huisgenoot laten zetten. 

Hoe langer je huurt, des te goedkoper de wasdroger 

Een wasdroger huren Enschede is standaard erg voordelig. Daarnaast bieden een extra voordelig tarief aan studentenhuizen die lang bij ons huren. De wasdroger staat ingeschreven op het adres en krijgt korting naarmate de tijd dat het ingeschreven staat. Je bent dus voordelig uit als je langer huurt. We hanteren een opzegtermijn van minimaal één maand en je kunt eenvoudig het huurcontract overzetten. 

Wil je meer weten over wasdrogers huren Enschede voor studenten? Neem dan een kijkje op onze website of neem telefonisch contact met ons op voor al jouw vragen.