• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Koelkast huren Enschede

Studenten staan er om bekend vieze keukens te hebben met slecht tot weinig apparatuur. Maar dat is verleden tijd. Een keuken in een studentenhuis zonder koelkast? Dat gaat net even te ver, maar zomaar een nieuwe koelkast aanschaffen reikt ver boven het budget van een gemiddelde student. Gelukkig kun je als student ook eenvoudig een koelkast huren. Koelkast verhuur Enschede maakt het mogelijk voor studenten om goedkoop en vrijblijvend een koelkast te huren. 

Erg voordelig

Voor maar een tientje per maand kun je al een koelkast huren Enschede. Moet je eens nagaan als je dit bedrag met jouw huisgenoten deelt. Je bent dan maar een paar euro per maand kwijt aan de huur van de koelkast. Ieder studentenhuis heeft een koelkast nodig, als is het maar om het bier koel te houden. 

Duidelijke voorwaarden 

Wij komen graag kijken of er een goede aansluiting is voor de koelkast bij jullie in de keuken. Wij brengen en plaatsen de koelkast en blijven verantwoordelijk voor wanneer er schade is. Heeft jouw koelkast een storing of zijn er problemen? Dan lossen wij deze gratis voor jullie op. Ga je na jouw studie verhuizen? Dan kun je het huurcontract eenvoudig op naam van een huurgenoot zetten. Het huurcontract kun je bij ons als koelkast verhuur Enschede met een maand opzegtermijn eenvoudig opzeggen. Je kunt het dus altijd proberen om te zien of het wat voor jullie studentenhuis is. 

Een koelkast huren Enschede voor studenten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Huur onder goede voorwaarden erg voordelig een koelkast. Betaal per maand en geniet altijd van een gekoeld biertje.