• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Voordelige verhuur van al je witgoedapparaten in Enschede

Je bent student en gaat op jezelf wonen. Super leuk natuurlijk, maar niet geheel zonder kosten. Veel zaken als een bed, matras, lakens, handdoeken en andere benodigdheden vind je vaak wel op zolder bij je ouders of een ander familielid. Er blijven echter zaken over die je toch zult moeten aanschaffen. Textiel en meubilair zoals stoelen wordt vaak nog wel (tijdelijk) bewaard, maar een oud gasfornuis of vaatwasser zet je toch minder snel op zolder. Tevens gebruikt men een witgoedapparaat toch vaak totdat deze stuk is, waarbij het kunnen hergebruiken van een stoel of oude handoeken/servies een stuk vaker voorkomt. Het kopen van witgoedapparaten loopt aardig op in de kosten, en tenzij je een kapitaalkrachtige ouder of suikeroom hebt die alles voor je financiert, zul je dit zelf moeten bekostigen wat voor de meeste studenten niet te doen is. Gelukkig is er Wasmachine huren Enschede, waar je voordelig al je witgoedapparatuur kunt huren.

Witgoedapparaten huren, is dat niet duur?

Zeker niet, helemaal niet wanneer je de kosten ook nog eens kunt delen met je huisgenoten. Zo huur je al een A klasse wasmachine voor nog geen tientje per maand. Het voordeel is ook nog eens dat onze contracten erg flexibel zijn, omdat je als student vaak niet heel lang om hetzelfde adres blijft wonen. Zo kunnen we de witgoedapparaten voor je meeverhuizen, of draag je simpelweg het contract over aan een huisgenoot. 

Onderhoud en service van je gehuurde witgoedapparaten

Een bijkomend voordeel van het huren van je witgoedapparaten is dat je nooit zorgen hebt over het onderhoud of kosten in het geval van een storing of een defect. Dit zit namelijk allemaal bij de prijs inbegrepen. Koelt je gehuurde koelkast niet meer goed, werkt de wasmachine of vaatwasser niet naar behoren? Onze storingsdienst staat 24/7 voor je klaar. Tevens verrichten we periodiek onderhoud aan je gehuurde witgoedapparatuur, om zo de kans op storing te minimaliseren.

Meer weten? Bekijk ons aanbod hier of neem contact op voor meer informatie.